Appareils et accessoires
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
Prép. 1h 5min
Total 1h 45min
4 portions
Ingrédients
-
red beets5 oz
-
parsnip5 oz
-
sweet potato5 oz
-
potatoes5 oz
-
ice cold water
-
salt (optionnel) to season
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
12 mg
Protides
0.7 g
Calories
104.6 kJ /
25 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
5.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Number Cake
2h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Shrimp Scampi
40min
Stracciatella Ice Cream
13h 30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Apple Onion Tea
15min
Cranberry Vinaigrette
5min
Apple Fritter Bread
2h