Appareils et accessoires
Baklava kaastaart
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optionnel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optionnel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protides
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Funky Fusion
4 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Fatayer met kaas en munt
2h
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Ezogelin Soep
1h 5min
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min