Appareils et accessoires
Baklava kaastaart
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optionnel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optionnel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
220.2 mg
Protides
5.8 g
Calories
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Funky Fusion
4 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Soefganiots
2 Std.
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Zeevruchtensoep
30 Min