Appareils et accessoires
Stekta grönsaker och jordnötssås
Prép. 15min
Total 30min
4 portioner
Ingrédients
-
blandade grönsaker hårda (t.ex. broccoli, blomkål, morötter, gröna bönor, rotselleri, svamp), skuren i bitar (1 cm)500 g
-
blandade grönsaker mjuka (t.ex. lök, selleri, spenat, kål, hispikål), skuren i bitar (3-5 cm)300 g
-
vitlöksklyfta1
-
vegetabilisk oljasolrosolja20 g
-
vatten50 g
-
socker10 g
-
sojasås20 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
jordnötssmör100 g
-
solrosoljasesamolja10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
794 mg
Protides
16 g
Calories
1809 kJ /
432 kcal
Lipides
22 g
Fibre
13 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hållbart & Gott!
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
15-minuters nudlar
Pas d’évaluation
Champinjon- & spenatpaj
50min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Pas d’évaluation
Pastasallad med grönkålspesto
50min
Paj med spenat, tomat och getost
Pas d’évaluation
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Pas d’évaluation
Böngryta med grönsaker
Pas d’évaluation
Vegansk bönburgare
1h 20min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Paneer Makhani
1h