Appareils et accessoires
Fatayer met kaas en munt
Prép. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
921.2 kJ /
220 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1.1 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Prime Board
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Harira
7 Std.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min