
Appareils et accessoires
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
Prép. 35min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Chipotle Mayonnaise
-
extra virgin olive oil100 g
-
lime½
-
egg yolk from a large egg, room temperature1
-
chipotle chillies in adobo sauce, canned (undrained)1 - 2
-
salt to taste¼ tsp
-
sour cream, any type15 g
Cilantro Salsa
-
onions in pieces115 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
chilli powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
lime1
-
cilantro, fresh leaves only20 sprigs
Corn
-
water680 g
-
sweet corn cobs silks and husks removed and cobs cut in half3
-
pecorino grated, to serve (see Tip)10 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
324 kcal /
1356 kJ
Protides
8 g
Lipides
25 g
Glucides
20 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
527 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Cinco de Mayo
10 Recettes
Canada
Canada