Appareils et accessoires
Barbecue Onions (500 g)
Prép. 5min
Total 45min
500 g
Ingrédients
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 30 g
Sodium
39.4 mg
Protides
0.5 g
Calories
136.7 kJ /
32.5 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Caramel syrup
25min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Barbecued pork ribs
28h 10min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Orange Crème Brûlée
3h 15min