Appareils et accessoires
Fish curry
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
25 g
Calories
1490 kJ /
359 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.1 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick Easy Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick chicken curry
35 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Mashed Potatoes
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pumpkin soup
35 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Chicken with capsicum
45 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Potato Peratal
40 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min