
Appareils et accessoires
Lamb stew
Prép. 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage5 leaves
-
onions cut into halves (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon rashers, cut into pieces (3 cm)70 g
-
lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)750 g
-
fine salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground plus extra to taste½ tsp
-
carrots cut into slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut into slices (1-2 cm)2
-
stock paste (meat or vegetable)2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
393 kcal /
2479 kJ
Protides
44.3 g
Lipides
42.5 g
Glucides
7 g
Fibre
3.925 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Budget Friendly
10 Recettes
Suisse
Suisse