Appareils et accessoires
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Prép. 30min
Total 1h 45min
4 stuks
Ingrédients
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
137.4 mg
Protides
14 g
Calories
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Lipides
56.8 g
Fibre
12.1 g
Graisses saturées
21.4 g
Glucides
160.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Marsepein halve maan koekjes
30min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Gozleme
1h 40min