Appareils et accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Prép. 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
575.7 mg
Protides
9.5 g
Calories
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Lipides
24.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gestoomde spinaziecake
35min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Bananenbrood
1h 50min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Pompoenbrood
1h 45min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Dadel curry dip
5min