Appareils et accessoires
Mini Classic Polish "torts"
Prép. 30min
Total 2h 30min
4 portions
Ingrédients
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 portions
Sodium
1730.8 mg
Protides
63 g
Calories
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Lipides
223.1 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
123.8 g
Glucides
463.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Pie
5h
Pistachio Lava Cakes
30min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Ossobuco Milanese
3h 25min
Quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Olive Spread
5min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Sour Plum Candy
20min
Creamy pistachio pasta
40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min