Mini Classic Polish "torts"

Mini Classic Polish "torts"

4.7 7 évaluations
Prép. 30min
Total 2h 30min
4 portions

Ingrédients

Sponge
  • butter to grease
  • plain flour plus extra to dust
    120 g
  • eggs
    4
  • white sugar
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • sea salt
    2 pinches
Blueberry jam
  • fresh blueberries (see Tips)
    250 g
  • jam sugar
    100 g
  • water
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 ½ tsp
  • vegetable oil
    1 tsp
Lemon water
  • water
    70 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
    300 g
Cream mixture
  • mascarpone cheese (see Tips)
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • icing sugar
    20 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • fresh mixed berries extra of choice to decorate
  • fresh mint leaves only to decorate

Niveau

moyen


Infos nut. par 4 portions

Sodium 1730.8 mg
Protides 63 g
Calories 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
Lipides 223.1 g
Fibre 21.3 g
Graisses saturées 123.8 g
Glucides 463.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...