Appareils et accessoires
Bread pastry
Prép. 10min
Total 55min
750 g
Ingrédients
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
3443.5 mg
Protides
57.3 g
Calories
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Lipides
194.7 g
Fibre
14.2 g
Graisses saturées
117 g
Glucides
320.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Lollipops
40 Min
Oat slice
1 Std. 40 Min
Two-layer chocolate cake
3 Std. 20 Min
Schiacciata (dessert pizza)
2 Std. 5 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min