Low Carb Cauliflower Stuffing
TM6 TM5

Low Carb Cauliflower Stuffing

4.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 85 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 tsp dried basil
  • ½ tsp dried sage leaf
  • ¼ tsp dried rosemary, chopped
  • 225 g dried white bread cubes, Keto bread
  • 340 g cauliflower, cut into small florets
  • 170 g chicken sausage, cooked, halved, diced
  • 115 g cremini mushrooms, quartered
  • 170 g rainbow chard, leaves and tender stems cut into strips (5 cm/2 in.)
  • 115 g unsalted butter, cut into pieces
  • 225 g onions, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
  • 115 g carrots, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
  • 115 g celery, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
  • 2 garlic cloves
  • ¼ bunch fresh parsley leaves
  • 5 - 8 sprigs fresh thyme leaves
  • ½ tsp salt
  • 340 g chicken stock (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
866.8 kJ / 207.2 kcal
Protides
9.5 g
Glucides
16.4 g
Lipides
12.1 g
Graisses saturées
6.9 g
Fibre
2.4 g
Sodium
499.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives