Appareils et accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prép. 10min
Total 1h
14 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.3 g
Calories
546 kJ /
131 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bread
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Veggie Rolls
45min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Pea Quiche
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Carrot Cake Cookies
35min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min