Kokos- og mandelgele med ananassirup

Kokos- og mandelgele med ananassirup

Pas d’évaluation
Prép. 25min
Total 25h 20min
8 porsjoner

Ingrédients

Mandelmelk
  • mandler, med skall
    220 g
  • vann
    660 g
  • dadler, uten stein
    4
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
Kokosnøtt melk
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    300 g
  • vann
    1000 g
Gele
  • vann rom temperatur
    200 g
  • agar-agar pulver
    2 ts
  • lønnesirup, ren
    150 g
  • mandelekstrakt, naturlig til smak
    ⅛ ts
Ananas sirup
  • ananas, fersk delt i biter (1 cm)
    150 g
  • appelsinlikør, alle typer (optionnel)
    1 ss
  • vann
    140 g
  • mørkt brunt sukker, mykt
    2 ss
Montering
  • ananas, fersk kun kjøtt, delt i biter (5 mm)
    100 g
  • kokosnøtt, flak, usøtet ristet
    30 g
  • mynte, fersk kun blader, finhakket
    6 kvister

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 24.4 mg
Protides 9.3 g
Calories 2237.6 kJ / 532.8 kcal
Lipides 42.5 g
Fibre 10 g
Graisses saturées 24.9 g
Glucides 26.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer