Appareils et accessoires
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1701.4 mg
Protides
35.6 g
Calories
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Lipides
29.6 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
14.9 g
Glucides
90.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Smoked Salmon Pâté
5min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Basil Pesto
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Thai Green Curry Paste
15min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Best Basic Houmous
5min