Versions compatibles
Salát ze sladké kukuřice, pórku a jablek
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 531 kJ / 127 kcal
- Protides
- 4.9 g
- Glucides
- 15.5 g
- Lipides
- 6.5 g
- Fibre
- 3.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Variace na vlašský salát
5min
Hermelínová pěna
10 Min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min
Čabajská pomazánka
15min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Ředkvičková pomazánka
5min
Tvarohovo-banánový dezert
15min
Šopský salát
10 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min