Tex-Mex chicken casserole

Tex-Mex chicken casserole

4.3 76 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • basmati rice
    200 g
  • boiling water
    250 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • frozen corn kernels
    100 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • garlic cloves
    5
  • extra virgin olive oil
    1 ½ tbsp
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • red capsicum cut into pieces (3 cm)
    1
  • taco seasoning to taste, gluten free if needed (see Tip)
    2 - 4 tsp
  • ground smoked paprika
    1 tsp
  • chicken thigh fillet boneless, skinless, cut into quarters
    8
  • chipotle chillies in adobo sauce
    3 tsp
  • sweet paprika
    1 tbsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • can black beans drained and rinsed
    400 g
  • fresh coriander leaves only, to garnish
  • sour cream to serve
    4 tbsp
  • lime cut into wedges, to serve
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 842.5 mg
Protides 45.9 g
Calories 2609.6 kJ / 623.7 kcal
Lipides 26.7 g
Fibre 9.2 g
Graisses saturées 7.3 g
Glucides 54.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...