Appareils et accessoires
Sichuan Chili Oil
Prép. 5min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
dried bird's eye chilies (see Tip)1 ½ oz
-
dried chilies any kind (and any level of heat)1 ½ oz
-
canola oil9 oz
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
Chinese "cao guo" cardamom3
-
dried bay leaves4
-
toasted white sesame seeds2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
4 mg
Protides
1.7 g
Calories
3263.7 kJ /
780 kcal
Lipides
85.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Singapore Chilli Crab
50min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Homemade Sour Cream
16h 30min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Cranberry Almond Financier
1h
Ghee Rice
1h 15min
Squid Ink Pasta
1h
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min