Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

4.5 2 évaluations
Prép. 30min
Total 4h 40min
16 portions

Ingrédients

Dough
  • sugar
    1 ½ oz
  • water room temperature
    4 oz
  • unsalted butter plus extra, to grease
    1 oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • whole milk room temperature
    9 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    21 oz
  • salt
    2 tsp
Toutons
  • oil to fry
    9 oz
Bread
  • butter softened to room temperature, plus extra to serve
  • molasses to serve
  • confectioners sugar to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 251.8 mg
Protides 4.9 g
Calories 1383.2 kJ / 330.6 kcal
Lipides 19.4 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 3.2 g
Glucides 34.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...