Appareils et accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prép. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingrédients
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
251.8 mg
Protides
4.9 g
Calories
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Refried Beans
20min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Fruit Ice Cream
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
CA Digital Flipbook #1
2h
Beer Pickles
24h 20min
Pizza Dough
1h
Gut Immunity Shot
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min