Allergen-friendly Chicken Stock Paste

3.7 3 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
400 g

Ingrédients

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • water
    75 g
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Niveau

facile


Infos nut. par 20 g

Sodium 2935.9 mg
Protides 3.8 g
Calories 131.9 kJ / 31.5 kcal
Lipides 0.6 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 0.1 g
Glucides 2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...