Appareils et accessoires
Olivbrödpinnar
Prép. 20min
Total 2h 5min
16 portioner
Ingrédients
-
citron endast skal, utan vita delen1
-
färsk oregano endast blad2 kvistar
-
vatten550 g
-
torrjäst3 tsk
-
olivolja + extra för smörjning45 g
-
vetemjöl special + extra till mjölning750 g
-
havssalt2 tsk
-
kalamataoliver, urkärnade (se tips)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
329.9 mg
Protides
6.1 g
Calories
888.2 kJ /
212.3 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
35.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Vardag
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Potatis- & ostsnittar
2h
Kexstjärnor med topping
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Små ciabatta
Pas d’évaluation
Pumpapaj
Pas d’évaluation
Pumpa- & spenatpaj
Pas d’évaluation
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Pas d’évaluation
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Pas d’évaluation
Ostiga Grönsaksbars
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Sötpotatispizza
Pas d’évaluation
Smördegskrans med rostade grönsaker
Pas d’évaluation