
Appareils et accessoires
Laing
Prép. 10min
Total 1h 50min
8 portions
Ingrédients
-
garlic cloves30 g
-
red onions quartered30 g
-
vegetable oil30 g
-
fresh ginger julienned30 g
-
pork belly meat slices cut in strips (1 cm)200 g
-
long green chillies cut in pieces (1 cm)50 g
-
fresh bird’s-eye chillies cut in pieces (1 cm)3
-
bagoong80 g
-
coconut cream500 g
-
water700 g
-
dried taro leaves washed and squeezed dry100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
345.6 kcal /
1446 kJ
Protides
7.2 g
Lipides
30.1 g
Glucides
11.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
17.2 g
Sodium
1019.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Filipino Favorites
8 Recettes
International
International