Appareils et accessoires
Sushisalat med laks og avokado (1800 kcal)
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingrédients
-
sushiris300 g
-
riseddike60 g
-
sukker20 g
-
salt2 tsk
-
vand1000 g
-
200 g røget laks, skåret i 1,5 cm ternfersk laksefilet, uden skind skåret i 1,5 cm tern (sashimi, se tip)200 g
-
agurk med skind, uden frø, skåret i 1 cm tern100 - 120 g
-
flødeost4 spsk
-
avokado skåret i 1,5 cm tern2
-
soyasauce4 spsk
-
sesamfrø, hvide1 tsk
-
sorte sesamfrø1 tsk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2143 mg
Protides
20 g
Calories
2626 kJ /
628 kcal
Lipides
28 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madplan: tirsdag
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Bagt mac and cheese med grøntsager
Pas d’évaluation
Soba nudler
Pas d’évaluation
Japanske ramen nudler
Pas d’évaluation
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Pas d’évaluation
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Pas d’évaluation
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Pas d’évaluation