Appareils et accessoires
Vegan Oyster Mushroom Soup
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
yellow onions halved4 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
3 oz celeriac, cut into piecescelery cut into pieces3 oz
-
parsnips cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
water23 oz
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced16 - 17 ½ oz
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
dried ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
dried marjoram2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
670 mg
Protides
6 g
Calories
663 kJ /
159 kcal
Lipides
9 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
We Celebrate our Uniqueness
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Protein Shake
5min
Pizza Dough
1h
Lemonade
5min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Homemade Lemonade
10min
Fresh Fruit Punch
15min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
Almond Dip
10min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Beet-Tox
10min