Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream

Pas d’évaluation
Prép. 35min
Total 6h 10min
12 pieces

Ingrédients

White Chocolate Cream Base
  • white chocolate small pieces or callets
    5 oz
  • heavy whipping cream
    9 oz
Raspberry Filling
  • fresh raspberries
    10 ½ oz
    10 ½ oz frozen raspberries
  • sugar
    1 oz
Crackle
  • unsalted butter room temperature, in pieces
    3 oz
  • raw sugar
    2 ½ oz
  • all-purpose flour
    3 oz
Choux Pastry
  • water
    9 oz
  • unsalted butter in pieces
    3 oz
  • sugar
    2 ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • all-purpose flour
    5 oz
  • large eggs
    4
White Chocolate Cream
  • mascarpone cold
    9 oz
Assembly
  • confectioners sugar (optionnel) to dust

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 219.5 mg
Protides 6.8 g
Calories 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Lipides 32.2 g
Fibre 2.2 g
Graisses saturées 19.1 g
Glucides 35.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...