Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)

Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)

5.0 1 évaluation
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 portioner

Ingrédients

  • salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med
    ¾ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)
    4
    4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver, se tip)
  • citronskal, revet økologisk
    2 spsk
  • ekstra jomfruolivenolie
    80 g
  • blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker
    200 g
  • persilleblade, friske
    6 kviste
  • citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)
    50 g
  • vand
    500 g
  • kartoffel skåret i 3 mm skiver
    400 - 600 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1169 mg
Protides 70 g
Calories 2890 kJ / 691 kcal
Lipides 32 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 6 g
Glucides 28 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer