Appareils et accessoires
Tomato and Mushroom Spaghetti
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil1 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried red chili flakes (optionnel) to taste1 pinch
-
cubes of bacon (optionnel)3 ½ oz
-
button mushrooms, canned drained, sliced3 oz
-
canned tomato sauce10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
spaghetti10 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
803.2 mg
Protides
11.3 g
Calories
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
60.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Every Season is a Healthy Season
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
French onion pasta
45min
Vanilla Ground Coffee Blend
5min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Strawberry protein milkshake
10min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Creamy Butter Chicken
1h
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Beauty booster smoothie
5min