
Appareils et accessoires
Snapper with Spiced Oil
Prép. 15min
Total 25min
2 portion
Ingrédients
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
644.9 kcal /
2698.1 kJ
Protides
56.5 g
Lipides
38.4 g
Glucides
16.6 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
6.2 g
Sodium
184.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Air-Fry Sensor
9 Recettes
Canada
Canada