
Appareils et accessoires
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube600 - 700 g
-
eggs2
-
salt plus 2 pinches for egg½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
cooking oil to pan-fry
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
coriander leaves2 sprigs
-
skinless chicken breasts cut in small pieces400 g
-
salt½ tsp
-
guacamole homemade or store bought8 tbsp
-
mixed vegetables (e.g. lettuce, alfalfa sprouts)50 g
-
cheddar cheese4 slices
Infos nut. par 1 portion
Calories
538.2 kcal /
2251.9 kJ
Protides
38.3 g
Lipides
22.7 g
Glucides
47.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
8.7 g
Sodium
1045.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International