Chocolate and nut babka

Chocolate and nut babka

3.7 3 évaluations
Prép. 20min
Total 3h
12 portions

Ingrédients

Brioche
  • unsalted butter plus extra melted to grease
    60 g
  • full cream milk
    180 g
  • white sugar
    60 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • baker's flour plus extra to dust
    450 g
  • sea salt
    1 tsp
  • eggs
    2
  • hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)
    150 g
Chocolate sauce
  • water
    80 g
  • Dutch cocoa powder
    50 g
  • hazelnut chocolate spread
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • walnut halves toasted, to garnish

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 189.2 mg
Protides 8.2 g
Calories 1484.3 kJ / 354.8 kcal
Lipides 15.4 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 10.8 g
Glucides 47.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...