Appareils et accessoires
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 portie
Ingrédients
-
olijfolie45 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
bruine suiker200 g
-
zout1 ¾ tl
-
rode wijnazijn200 g
-
verse champignons in dunne plakjes gesneden100 g
-
jonge spinazie, vers grof gehakt, plus extra voor de garnering50 gram
-
eieren4
-
melk30 g
-
verse bieslook fijngehakt5 g
-
paprikapoeder½ tl
-
verse geitenkaas verkruimeld60 gram
-
water500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om te bakken2 - 3 el
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
stokbrood in 4 stukken gesneden en horizontaal gehalveerd1
-
spek, gezouten, gesneden8
-
roomkaas8 eetlepels
-
tomaat4 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2157.1 mg
Protides
30.5 g
Calories
4611 kJ /
1102.1 kcal
Lipides
62.4 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
24 g
Glucides
105.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Focaccia met uien
1h 30min
Gozleme
1h 40min