Appareils et accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Vanille-ijs
12h