Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů pórku, bílé části
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
- 2 bobkové listy
- 5 hřebíčků
- 1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
- 500 gramů bílého vína, suchého
- Infos nut.
- par 850 gramů
- Calories
- 1871 kJ / 447 kcal
- Protides
- 6.4 g
- Glucides
- 32.6 g
- Lipides
- 1.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Portugalská zelená vejce
Pas d’évaluation
Pak choi s houbami
15min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3 Std. 5 Min
Terina z rajčat
25 godz. 20 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Pas d’évaluation
Římské gratinované artyčoky
Pas d’évaluation
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20min
Salsa s chilli a ananasem
Pas d’évaluation
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.