Appareils et accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prép. 30min
Total 30h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2260.5 mg
Protides
39.1 g
Calories
3882.3 kJ /
928 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
15.4 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
126.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Dille en feta flatbread
1h 20min