Appareils et accessoires
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Prép. 20min
Total 1h 25min
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
3 g gedroogde gistverse gist10 g
-
broodmeel plus extra voor afstoffen400 gram
-
extra vergine olijfolie plus 2 eetlepels en extra voor het invetten20 gram
-
zeezout plus extra naar smaak1 theelepel
Topping
-
mozzarella uitgelekt, in stukken gesneden100 g
-
100 g Gruyère kaas, in stukken gesnedenFontina kaas in stukken gesneden100 g
-
bloem om te bestuiven
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
artisjokhart, uit blik (uitgelekt gewicht), in vieren gesneden240 g
-
truffelolie naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
24.9 g
Calories
2786 kJ /
665 kcal
Lipides
27.8 g
Glucides
75 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Geode cake
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Bulgur en rode linzensoep
50min