Appareils et accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Prép. 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingrédients
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
282 mg
Protides
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min