Appareils et accessoires
Red Velvet Cupcakes
Prép. 20min
Total 1h
12 piece
Ingrédients
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
6.75 g
Calories
1802 kJ /
431 kcal
Lipides
21.87 g
Fibre
0.65 g
Glucides
51.79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SG60 Flavours
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Triple chocolate muffins
20min
Fruit Ice Cream
5min
Mango Sorbet
5min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Creamy Butter Chicken
1h
Smores Cupcakes
1h 40min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Mango sorbet
2min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chewy chocolate brownies
35min