Appareils et accessoires
Wit Brood
Prép. 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingrédients
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
396.3 mg
Protides
7.3 g
Calories
863 kJ /
206 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Coconut Dream
10 Min
Kracht Muesli
25 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Verse Tomatensoep
30 Min