Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 - 2 fresh chillies, deseeded if preferred
- 1 tbsp olive oil
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 325 g), cut into pieces
- 200 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 70 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground paprika
- 2 tsp raw sugar
- ½ - 1 tsp sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 6 Lebanese flat bread
- sour cream, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1403.7 kJ / 334.2 kcal
- Protides
- 14.7 g
- Glucides
- 41.8 g
- Lipides
- 9.6 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 9.6 g
- Sodium
- 920.7 mg
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky sesame chicken
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Family chicken galette
1j 55 menit
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20 min
Mexican one-pot pasta
30min
Warm satay chicken salad
55min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Feta, spinach and potato frittata
1h