
Appareils et accessoires
Chicken, leek and corn pie
Prép. 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Infos nut. par 1 portion
Calories
637.6 kcal /
2677.7 kJ
Protides
23.2 g
Lipides
32.2 g
Glucides
60.7 g
Fibre
7.9 g
Graisses saturées
15.2 g
Sodium
675.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande