Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
ou light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
ou cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982 kJ / 713 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 81.6 g
- Lipides
- 25.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Steamed Bread Rolls
2h 10min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Spaghetti carbonara
40min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min