Appareils et accessoires
Thai Fishcakes
Prép. 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingrédients
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.3 g
Calories
229 kJ /
55 kcal
Lipides
1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn And Chicken Laksa
40min
Red Thai Curry Paste
25min
Thai red curry paste
10min
Masala Hake at 55°C
55min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Thai Green Curry Paste
15min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Green Curry Chicken
55min
Keralan Fish Curry
30min