Appareils et accessoires
Fig and Apricot Jam
Prép. 5min
Total 40min
24 oz
Ingrédients
-
dried figs stems removed and soaked in water to rehydrate (see Tip)8 oz
-
soft dried apricots soaked in water to rehydrate (see Tip)8 oz
-
sugar8 oz
-
water use water that you soaked dried fruit in10 ½ oz
-
lemon juice freshly squeezed1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
1.9 mg
Protides
0.7 g
Calories
343.1 kJ /
82 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
21.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pump Up the Jam
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Blackberry Jam
45min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Onions
20min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Kalamata Tapenade
5min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Raspberry Jam
40min