Appareils et accessoires
Groenteflan
Prép. 10min
Total 1h 35min
6 porties
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Calories
1427 kJ /
341 kcal
Protides
13.6 g
Glucides
21.9 g
Lipides
22.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel-notenbrood
1h 25min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Japanse kip curry
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Indiase groentencurry
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min