Appareils et accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prép. 10min
Total 35min
4 stuks
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protides
36 g
Glucides
10.7 g
Lipides
12.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
200 g prei fruiten
20min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kip met citroen
50min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Rode bietensap
10min
Champignons of zwammen met look
20min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min