Appareils et accessoires
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
258.3 mg
Protides
8.3 g
Calories
744 kJ /
177.8 kcal
Lipides
13.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Vleesbouillonpasta
45min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige courgettensoep
25min