Appareils et accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1480 kJ /
354 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.3 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Zalmtartaar
10min
Ijs van bevroren fruit
5min
Peergelei
10h
Havermoutrepen met kaas
45min
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Quinoakoekjes
1h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Huzarensalade
25min
Amandelpap
10min
Rijst met groentemix
55min