Appareils et accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
95 mg
Protides
33 g
Calories
1650 kJ /
394 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Minuut Koolsla
10 min
Matzeballen
Brak ocen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Ingelegde champignons
Brak ocen
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min