Appareils et accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Prép. 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3 mg
Protides
2 g
Calories
1024 kJ /
244 kcal
Lipides
3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Ingelegde champignons
Brak ocen
200 g prei fruiten
20 min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
400-500 g ui karameliseren
50 min
200 g ui fruiten
20 min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Garnituur van courgette
30 min